Alekoodit

Eräpäivät!

Koodilla MARRAS torstaista sunnuntaihin 16. - 19.11.2017 -30% alennusta!

Koodi syötetään joko etusivun alennuskoodi/lahjakortti -kenttään tai ostokorisivulle (oikean reunan yhteenveto-kentässä). Alesumma lasketaan verkkokaupan ostoskorinäkymässä, alehinta ei näy suoraan tuotekortilla.

Alennus on voimassa myös Jokierän Joensuun ja Jyväskylän myymälöissä. Alennus lasketaan kassalla.

Koodi toimii kaikille normaalihintaisille tuotteille lukuunottamatta alla lueteltuja poikkeuksia. Koodi on voimassa sunnuntai-iltaan 19.11. klo 23.59 asti. Tarkasta tilauksesi loppusummasta, että koodi on aktivoitunut onnistuneesti! Kampanjahyvitystä ei voi lunastaa jälkikäteen. Toimituskulut 5,90 € lisätään tilaukseen (yli 200 euron tilaukset toimituskuluitta).

Ei koske tuoteryhmiä: aseet ja patruunat, eräsukset ja liukulumikengät, talvikalastus, ahkiot eikä merkkejä Simms, Rio, Sage, Scott, Meopta, Hylje ja Parkano. Ei koske tuotteita: Genzo lasten eräpuku, Genzo vhf oheislaitteineen, Grub's Snowline 8,5", Garmin oheislaitteineen, Lasting merinovillaiset asut ja sukat, Svalan malleja merinohousut ja merinopaita Zip-off sekä Power Strech, MP-loukku, Roselli Retkipiilu ja Eräpuukko Lahjapakkauksessa, Vision Scout Ultra Kahluuhousut + Varustelaukku. Ei koske tilaustuotteita, aiemmin varattuja tuotteita tai asennustöitä. Ei koske aletuotteita eikä lahjakortteja. Ei koske Kalmonkatiskan vuokraamista eikä pyydyslupia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alekoodeihin. Koskee vain kampanjan aikana varastosta löytyviä tuotteita.