Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä

Jokierä Oy

Voimatie 12
80100 JOENSUU
FINLAND

Jokierän tietojen kerääminen ja kerättyjen tietojen käsittely perustuu henkilön antamaan omaan suostumukseen. Henkilö suostuu antamaan häntä koskevia tietoja joko rekisteöityessään Jokierä.fi verkkosivulla kanta-asiakkaaksi tai Jokierän myymälässä omasta pyynnöstään hänen rekisteröityessään asiakasjärjestelmäämme tai laskutusasiakkaaksi. Henkilö voi halutessaan myös perua suostumuksensa hänestä keräämiimme tietoihin. Kaikki rekistereihin liittyvät pyynnöt hoidetaan asiakaspalvelussamme, osoitteessa info@jokiera.fi. Jokierä on aseliikkeenä velvoitettu pitämään rekisteriä myös myymistään aseista ja patruunoista, tämä rekisteri on vain viranomaisia varten, eikä sitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.


Rekisteriasioista vastaava

Jokierä Oy
y-tunnus: 2403788-7
Voimatie 12
80100 JOENSUU
FINLAND

Vastuuhenkilö: Mika Lappalainen p. 0447646309

Tietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme: info@jokiera.fi


Rekisterin nimi

Jokierä.fi:n verkkokaupan ja myymälän asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään:

- Asiakassuhteiden hoitamiseen ja parantamiseen

- Markkinointitarkoituksiin

- Tuotesuositusten ja markkinoinnin kehittämiseen

- Verkkopalvelun asiakaslähtöiseen kehittämiseen

- Laskutukseen ja laskujen perintään

- Aselain määräämään tarkoitukseen


Rekisterin tietosisältö
 

Käyttäjän itsensä antamia tietoja, kuten

- Tunnistautumistiedot, esim. nimi

- Yhteystiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite

- Maksutiedot, laskutustiedot

- Sijaintitiedot, valuutat, toimitustavat

- Tuotearvostelut

- Markkinointiviestiluvat

- Asiakkaan erillisellä suostumuksella annetut tiedot

- Tuotekohtaiset täydennysilmoitustiedot

- Aselain velvoittamien tietojen tallenntaminen

 

Palveluiden käytöstä saadut tiedot kuten

- Toimitustiedot

- Ostohistoria

- Verkkokaupan käyttötiedot

- Päätelaitteen tunnistetiedot

- Verkkokaupan ostokorilisäykset

 

Analytiikalla saadut tiedot

- Kiinnostuksen kohteet

- TuotesuosituksetRekisterin suojauksen periaatteet

Jokierä.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän yhteistyökumppanin ja verkkokauppatoimittajan järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät, tai rekisterinpitäjän yhteistyökumppanin työntekijät tehdessään huoltotoimienpiteitä tai korjauksia rekisterit sisältävään palvelintietokoneeseen. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Jos tarvitsemme siirtää tietoja kolmansille osapuolille, käytämme näihin tarkoituksiin vain luotettuja yhteistyökumppaneita. Esimerkiksi kaikki käyttämämme maksunvälittäjät ovat luotettuja ja niiden väliset tiedonsiirrot tehdään salattuja yhteyksiä käyttäen. Teemme aina kolmansien osapuolten kanssa tietosuoja- ja käsittelysopimukset, joissa on huomioitu Eu:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiin tai jakaa niitä eteenpäin. Kolmansille osapuolille luovutetaan vain välttämättömimmät tiedot palvelun parhaan totetuttamisen kannalta, eivätkä kolmannet osapuolet saa käyttää tietoja muuhun tarkoitukeseen, kuin halutun palvelun toteuttamiseen.

Rekisteröidyn oikeudet

Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus:

- Nähdä tiedot, mitä Jokierä.fi:llä on hänestä hallussaan

- Halutessa saada kopio näistä tiedoista, helpoiten näet tietosi kirjautumalla verkkokauppaamme ja katsomalla oma tili -linkin alta löytyvät tietosi

- Pyytää meitä muuttamaan tai oikaisemaan iteseään koskevia tietoja

- Tietyin edellytyksin rajoittaa omien tietojen käsittelyä

- Aselain osalta rekisterit säilytetään lain määräämällä tavalla, eikä niistä luovuteta tietoja muille, kuin laissa erikseen määrätyille tahoille

 

Tietojen käsittely perustuu henkilön omaan suostumukseen, jonka henkilö voi halutessaan myös perua. Aselain osalta tietojen käsittely perustuu aselakiin.

 

Kaikki rekistereihin liittyvät pyynnöt hoidetaan asiakaspalvelussamme, osoitteessa info@jokiera.fi. 

 

 

Lakisääteinen rekisteri aseiden ja patruunoiden kaupasta

Jokierä aseliikkeenä on velvoitettu pitämään rekisteriä aseiden ja patruunoiden ostosta ja myynnistä (Aselaki 1/1998 25§). Tästä rekisteristä saamme luovuttaa tietoja vain Aselain 1/1998 115§:ssä tarkoitetuille valvontaviranomaisille valvontatehtävää varten. Tätä rekisteriä emme käytä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin mitä Aselaki 1/1998 meitä velvoittaa. Verkossa tapahtuvassa ase- ja patruunakaupassa asiakkaan meille toimittamat lupatiedot ja henkilöllisyystiedot poistetaan välittömästi, kun olemme kirjanneet niistä tarvittavat tiedot viranomaisrekisteriä varten. Nämä, monesti sähköpostissa liikkuvat lupatiedot, käsitellään luotettavan toimijan (Microsoft) sähköpostin palvelimella ja poistetaan sieltä heti käsittelyn jälkeen. Sähköpostipalvelimemme ovat ssl -suojattuja. 
 

Paytrail

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu