Tuotemerkit

Allen

Allen on perustettu vuonna 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Bornaghi

Bornaghi

Bornaghi on vuonna 1960 perustettu italialainen haulikonpatruunoita valmistava yritys. Bornaghi valmistaa patruunoita metsästykseen ja urheiluammuntaan.

Franco Bornaghi aloitti patruunoiden valmistamisen ensin omiin kilpa-ammuntatarpeisiinsa, mutta laajensi nopeasti liiketoiminnaksi. Tänä päivänä hänen poikiensa omistama, Livornossa sijaitseva tehdas tuottaa laadukkaita patruunoita kilpailukäyttöön ja metsästykseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Flambeau

Flambeau

Flambeau Outdoors on amerikkalainen yritys, joka on valmistanut vuodesta 1947 monipuolisesti erilaisia metsästys- ja houkuttelutarvikkeita mm. vesilinnustukseen, sorkkaeläinjahtiin ja pienpetopyyntiin. Flambeau on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan yhdistettynä toimiviin innovaatioihin, joista tunnetuimpia ovat sen Storm Front -kaaveissa käyttämä UVision UV-maaliteknologia ja tietyissä asesäilytystuotteissa käyttämä Zerust -korroosionestoteknologia. Flambeaun tuotemerkkejä ovat mm. Storm Front ja MAD -pillit ja kaaveet sekä Lohman ja Big River Calls -pillit. Jokierän valikoimissa on erityisesti Flambeaun houkutuspillejä, kaaveita sekä asetarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Mil-Tec

Mil-Tec on vuonna 1971 perustetun saksalaisen Sturm Handels GmbH:n tuotemerkki. Mil-Tec syntyi vuonna 1995 ja tarjosi alun perin erilaisia varusteita ja vaatteita taktiseen toimintaan mutta on nykyään laajentanut valikoimaansa myös metsästyksen ja eräilyn puolelle. Mil-Tecin valikoimista löytyy kestäviä vaatteita ja varusteita niin naisille, lapsille kuin miehille. Tunnetuimpia Mil-Tecin tuotteita lienevät mm. erittäin kestävät ja toimivat Assault Pack -reput ja Mil-Tecin kuulosuojaimet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Sanelli

Sanelli

Sanelli on valmistanut erilaisia veitsiä Italiassa jo 150 vuotta. Veitsien valmistus alkoi aikoinaan pienessä Premanan kylässä ja nykyään Sanelli veitsimerkkinä on tunnettu ympäri maailman. 

Sanelli-veitsien materiaalit ovat kestäviä ja veitset on suunniteltu muotoilultaan ergonomisiksi sekä mahdollisimman turvallisiksi. Jokierä myy Sanellin Premana Professional- sarjaa, jonka veitset on tehty ammattikäyttöön, joten ne täyttävät varmasti myös kotikokkien vaatimukset. Premana Professional -sarjasta löytyy monipuolisesti veitsiä lihankäsittelyyn ja paloitteluun, kalan filointiin sekä erilaisia yleis- ja erikoisveitsiä keittiön eri leikkuutöihin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sellier & Bellot

Sellier & Bellot

Sellier & Bellot on vuonna 1825 Prahassa perustettu patruunavalmistaja, joka tuottaa laajaa valikoimaan kivääri-, käsiase-, ja haulikonpatruunoita niin metsästykseen kuin urheiluammuntaankin.

Sellier & Bellot valmistaa yli 30 erityyppistä haulikonpatruunaa ja saman verran erikaliiperisia kiväärin patruunoita.  Yli 85% yrityksen tuotannosta menee vientiin ja erityisesti sotilaskäyttöön. Tämän takia yrityksne laadunvalvonta on NATON ohjeistuksen mukaista, eli hyvin korkeatasoista.


Vuonna 2009 Sellier & Bellotista tuli brasilialaisen CBC:n tytäryhtiö. CBC:n muita merkkejä ovat mm. Magtech.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Svala

Svala

Svala on valmistanut tekstiilejä jo yli 60 vuotta. Toiminta alkoi 1940-luvulla, kun perheen naiset alkoivat valmistaa miehille työvaatteita kankaista, jotka leikattiin käytetyistä armeijan mantteleista. Pienestä omalle perheelle ompelusta toiminta kasvoi vähitellen niin, että Svalasta tuli virallinen yritys vuonna 1955. Vuosi vuodelta yritys kasvoi tasaisesti, hankki konekantaa ja kehitti toimintaansa. Jo reilut 20 vuotta Svalan tuotanto on keskittynyt erilaisiin teknisiin alusasuihin ja lämpökerrastoihin.

Svalan merinovillaiset, polypropeliini- ja Polartec powerstrechasut ja asusteet ovat käytettävissä sekä erikseen että kerroksittain. Asut toimivat oikein käytettyinä erinomaisesti viilentävinä, kosteutta siirtävinä ja/tai erittäin lämpiminä alus- ja väliasuina. Yrityksen tuotteet, erilaiset alus- ja välikerrostekstiilit, ovat Suomessa valmistettuja ja ne on tarkoitettu vaativimpiin olosuhteisiin ja suorituksiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tesema

Tesema on Pohjois-Karjalan Nurmeksessa sijaitseva sukkatehdas. Moni muistaa Teseman sukat armeija-ajoiltaan, sillä yritys on maamme armeijan virallinen sukkatoimittaja. Yritys on toiminut vuodesta 1989 ja sen tuotteille on myönnetty Avainlippu- merkki. Jokierässä myynnissä oleva Teseman sukkavalikoima on valikoitunut erityisesti ulkoiluun, vapaa-aikaan, vaellukseen ja metsästykseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Wood Jewel

Wood Jewel on Suomen Länsi-Lapissa, Kolarissa sijaitseva käsityöyritys, joka valmistaa erilaisia käyttö- ja lahjaesineitä perinteisistä suomalaisista raaka-aineista, kuten visakoivusta, koivunpahkasta sekä poron luusta ja sarvista. Jokierän valikoimiin kuuluu Wood Jewelin puukkoja ja kuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »