Tuotemerkit
Allen

Allen on perustettu vuonna 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Alpina

Alpina

Alpina valmistaa erilaisia kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Tehdas on ehkä tunnetuin hiihto- ja laskettelumonoistaan mutta valmistaa myös erittäin laadukkaita kalvokenkiä metsästykseen, ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Benelli

Benelli

 Laadukkaat Italiassa valmistetut Benelli-haulikot ja kiväärit löydät valikoimistamme. Meiltä myös lippaat, jatkomakasiinit ja poskipakat Benelli-aseisiin.


Selaa tuotemerkin tuotteita »Bornaghi

Bornaghi

Bornaghi on vuonna 1960 perustettu italialainen haulikonpatruunoita valmistava yritys. Bornaghi valmistaa patruunoita metsästykseen ja urheiluammuntaan.

Franco Bornaghi aloitti patruunoiden valmistamisen ensin omiin kilpa-ammuntatarpeisiinsa, mutta laajensi nopeasti liiketoiminnaksi. Tänä päivänä hänen poikiensa omistama, Livornossa sijaitseva tehdas tuottaa laadukkaita patruunoita kilpailukäyttöön ja metsästykseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Flambeau

Flambeau

Flambeau Outdoors on amerikkalainen yritys, joka on valmistanut vuodesta 1947 monipuolisesti erilaisia metsästys- ja houkuttelutarvikkeita mm. vesilinnustukseen, sorkkaeläinjahtiin ja pienpetopyyntiin.

Flambeaun tuotemerkkejä ovat mm. Storm Front ja MAD -pillit ja kaaveet sekä Lohman ja Big River Calls -pillit. Jokierän valikoimissa on erityisesti Flambeaun houkutuspillejä, kaaveita sekä asetarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Mil-Tec

Mil-Tec on vuonna 1971 perustetun saksalaisen Sturm Handels GmbH:n tuotemerkki. Mil-Tec syntyi vuonna 1995 ja tarjosi alun perin erilaisia varusteita ja vaatteita taktiseen toimintaan mutta on nykyään laajentanut valikoimaansa myös metsästyksen ja eräilyn puolelle. Mil-Tecin valikoimista löytyy kestäviä vaatteita ja varusteita niin naisille, lapsille kuin miehille. Tunnetuimpia Mil-Tecin tuotteita lienevät mm. erittäin kestävät ja toimivat Assault Pack -reput ja Mil-Tecin kuulosuojaimet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Pinewood

Ruotsalaisen Pinewoodin toiminta alkoi 1990- luvulla ja varsinainen tuotemerkki siitä tuli 1997. Yritys aloitti toimintansa pienenä autotallista operoivana vaateyrityksenä ja sen ensimmäinen oma tuote oli perinteinen paksusta flanellista valmistettu Canada-shirt, eli halonhakkaajapaita. Tuote on ollut alusta asti niin suosittu, että se löytyy edelleen Pinewoodin valikoimasta.

Pinewoodin idea on valmistaa hyvälaatuisia, toimivia ja käytännöllisiä metsästys-, retkeily- ja kalastusvaatteita kohtuulliseen hintaan. Merkki on jo melko tunnettu Euroopassa ja etenkin pohjoismaissa.

Pinewood panostaa sosiaaliseen vastuuseen ja se on mukana mm. YK:n Global Compact -aloitteessa. Global Compact on maailman suurin yritysten yhteiskuntavastuualoite, johon liittyessään yritys sitoutuu noudattamaan kymmentä sovittua vastuullisen yritystoiminnan periaatetta ihmisoikeuksien, työn, ympäristön ja korruption vastaisen toiminnan alueelta.

 Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sanelli

Sanelli

Sanelli on valmistanut erilaisia veitsiä Italiassa jo 150 vuotta. Veitsien valmistus alkoi aikoinaan pienessä Premanan kylässä ja nykyään Sanelli veitsimerkkinä on tunnettu ympäri maailman. 

Sanelli-veitsien materiaalit ovat kestäviä ja veitset on suunniteltu muotoilultaan ergonomisiksi sekä mahdollisimman turvallisiksi. Jokierä myy Sanellin Premana Professional- sarjaa, jonka veitset on tehty ammattikäyttöön, joten ne täyttävät varmasti myös kotikokkien vaatimukset. Premana Professional -sarjasta löytyy monipuolisesti veitsiä lihankäsittelyyn ja paloitteluun, kalan filointiin sekä erilaisia yleis- ja erikoisveitsiä keittiön eri leikkuutöihin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Savotta

Finn-Savotta Oy, suomalaisten suussa tuttavallisemmin Savotta, on yksi legendaarisimpia suomalaisia metsästys-, retkeily- ja armeijavarusteita valmistava yritys. Finn-Savotta Oy on perustettu vuonna 1955 ja nykyään perheyritystä vetää kolmas sukupolvi. Yrityksen tärkeimpiä osa-alueita ovat erilaiset kantojärjestelmät, teltat ja retkeilyvarusteet.

Retkeilijät ja vaeltajat, armeijan käyneet, rauhanturvaajat, kriisi- ja katastrofialueilla työskennelleet, partiolaiset, ampumaharrastajat, rajavartioston työntekijät, seikkailijat ja monet, monet muut ovat päässeet käyttämään ja testaaman Finn-Savotan tuotteita. Finn-Savotan tuotteet valmistetaan Suomessa Karstulassa sekä tytäryhtiössä Viron Tartossa.

Tesema on Pohjois-Karjalan Nurmeksessa sijaitseva sukkatehdas. Moni muistaa Teseman sukat armeija-ajoiltaan, sillä yritys on maamme armeijan virallinen sukkatoimittaja. Yritys on toiminut vuodesta 1989 ja sen tuotteille on myönnetty Avainlippu- merkki. Jokierässä myynnissä oleva Teseman sukkavalikoima on valikoitunut erityisesti ulkoiluun, vapaa-aikaan, vaellukseen ja metsästykseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Wood Jewel

Wood Jewel on Suomen Länsi-Lapissa, Kolarissa sijaitseva käsityöyritys, joka valmistaa erilaisia käyttö- ja lahjaesineitä perinteisistä suomalaisista raaka-aineista, kuten visakoivusta, koivunpahkasta sekä poron luusta ja sarvista. Jokierän valikoimiin kuuluu Wood Jewelin puukkoja ja kuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »