Tuotemerkit
Allen

Jokierä-fi -verkkokaupasta laadukkaat Allen -tuotteet nopeasti!

Allen
on perustettu vuonna 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Alpina

Alpina

Jokierästä laadukkaat Alpina -jalkineet

Alpina valmistaa laadukkaita kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Tehdas on ehkä tunnetuin hiihto- ja laskettelumonoistaan, mutta se valmistaa myös erittäin laadukkaita kalvokenkiä metsästykseen, ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Alpinan metsästys- ja vaelluskengät valmistetaan Euroopassa, Sloveniassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Benelli

Benelli

Jokierästä saat laadukkaat, Italiassa valmistetut Benelli-haulikot ja kiväärit. Meiltä myös lippaat, jatkomakasiinit ja poskipakat Benelli-aseisiin.


Selaa tuotemerkin tuotteita »
Bornaghi

Bornaghi

Bornaghi on vuonna 1960 perustettu italialainen haulikonpatruunoita valmistava yritys. Bornaghi valmistaa patruunoita metsästykseen ja urheiluammuntaan. Franco Bornaghi aloitti patruunoiden valmistamisen ensin omiin kilpa-ammuntatarpeisiinsa, mutta laajensi nopeasti liiketoiminnaksi. Tänä päivänä Franco Bornaghin pojat jatkavat yritystoimintaa ja Livornossa sijaitseva tehdas tuottaa laadukkaita patruunoita kilpailukäyttöön ja metsästykseen.

Jokierän valikoimista löydät parhaat Bornaghin patruunat kiekkojen ammuntaan, kyyhky- ja sorsametsälle, lintujahteihin, villisikajahtiin sekä esimerkiksi paukkupatruunat koirankoulutustarkoitukseen. Tutustu valikoimiimme ja tilaa jo tänään!

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Flambeau

Flambeau

Flambeau Outdoors on amerikkalainen yritys, joka on valmistanut vuodesta 1947 monipuolisesti erilaisia metsästys- ja houkuttelutarvikkeita mm. vesilinnustukseen, sorkkaeläinjahtiin ja pienpetopyyntiin.

Flambeaun tuotemerkkejä ovat mm. Storm Front ja MAD -pillit ja kaaveet sekä Lohman ja Big River Calls -pillit. Jokierän valikoimissa on erityisesti Flambeaun houkutuspillejä, kaaveita sekä asetarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Grub's

Grub´s on reilu 200 vuotta vanha kenkämerkki, jonka kotipakka on Britteinsaaret. Yrityksen toiminta alkoi krikettijalkineista ja juoksupiikkareista. Viimeiset parikymmentä vuotta valmistaja on keskittynyt erilaisiin 100% vettähylkiviin neopreenisaappaisiin, joiden pääkohderyhminä ovat metsästäjät, vaeltajat, eräilijät ja muut luonnossa liikkujat. Grubsilta löytyy myös omat mallistot esimerkiksi lapsille, maataloustöihin ja hevostalleille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Hunters Element

Hunters Element

Hunters Element Jokierästä!

Hunters Elementin kotimaa on todella vaihtelevien säiden ja maastojen Uusi- Seelanti. Kaikki helteistä pakkasiin ja jäätiköistä aavikkoon on tarjolla ja näihin haasteisiin Hunters Elementin tekstiilit ja tarvikkeet on suunniteltu vastaamaan. Hunters Elementin perusidea pukeutumisessa on kerrospukeutuminen, joka on nopeasti muokattavissa sään ja tilanteen mukaan sekä erittäin toimiva Desolve -camokuosi. Hunters Elementin tuotteista löytyy erinomaisia vaihtoehtoja kauden aloituksesta pitkälle syksyyn ja etenkin liikkuvalle metsästäjälle on tarjolla toimivia vaihtoehtoja metsästysvaaterintamalla.

Desolve -camokuosit on suunniteltu käyttämällä apuna tietoa eläinten näkökyvystä. Eläinten kyky nähdä ja hahmottaa verrattuna ihmissilmään on huomattavasti erilainen. Siinä missä perinteinen camokuosi pyrkii sulautumaan taustaan, Desolve Camo toimii hämäämällä eläimen silmiä niin, että metsästäjän hahmo rikkoutuu, eikä eläin tunnista ihmisen hahmoa. Desolve Camo toimii hyvin monissa eri ympäristöissä ja on sävymaailmaltaan hyvin suomalaiseen luontoon sopiva.

Tutustu Hunters Elementin tuotteisiin ja tilaa nettikaupasta tai käy myymälässämme!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lasting Sport

Lasting -tuotteet Jokierästä!

Huippulaadukkaat tsekkiläiset Lasting -asluvaatteet ja aluskerrastot löydät Jokierästä. Lasting on vuodesta 1991 toiminut tsekkiläinen perheyritys, jonka ydinosaamista on erilaisten teknisten alusvaatteiden ja sukkien valmistus urheiluun, ulkoiluun ja metsästykseen. Lasting käyttää tuotteissaan paljon merinovillaa sekä keinokuiduista mm. laadukasta polypropyleeniä ja siltexiä. Kaikki Lastingin käyttämä merinovilla on kuidultaan myytävänä olevista merinovilloista hienointa ja ihoystävällisintä, vain 16 mikronia paksua. Käytetty merino on Mulesing- vapaata.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mil-Tec

Saksalaiset Mil-Tec kamppeet Jokierästä

Mil-Tec on vuonna 1971 perustetun saksalaisen Sturm Handels GmbH:n tuotemerkki. Mil-Tec syntyi vuonna 1995 ja tarjosi alun perin erilaisia varusteita ja vaatteita taktiseen toimintaan mutta on nykyään laajentanut valikoimaansa myös metsästyksen ja eräilyn puolelle. Jokierän valikoimista löytyy Mil-Tecin vaatteita ja varusteita niin naisille, lapsille kuin miehille. Tunnetuimpia myymiämme Mil-Tecin tuotteita lienevät mm. erittäin kestävät ja toimivat Assault Pack -reput, Mil-Tec kuulosuojaimet ja lasten reisitaskuhousut. Tutustu valikoimaamme ja tilaa Mil-Tec tuotteet nopeasti ja näppärästi verkkokaupastamme!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Pinewood

Pinewood Jokierästä

Ruotsalaisen Pinewoodin idea on valmistaa hyvälaatuisia, toimivia ja käytännöllisiä metsästys-, retkeily- ja kalastusvaatteita kohtuulliseen hintaan. Merkki tunnetaan Euroopassa ja etenkin pohjoismaissa. Pinewoodin tuotteista löydät hyvät ja toimivat tekstiilit ja tarvikkeet läpi vuoden, jokaiseen vuodenaikaan ja sesonkiin. Tutustu valikoimiimme ja tilaa verkkokaupasta tai tule käymään liikkeissämme!

 Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sanelli

Sanelli

Sanelli keittiöveitset sekä lihan- ja kalankäsittelyveitset Jokierästä

Sanelli on valmistanut erilaisia veitsiä Italiassa jo 150 vuotta. Veitsien valmistus alkoi aikoinaan pienessä Premanan kylässä ja nykyään Sanelli veitsimerkkinä on tunnettu ympäri maailman. 

Sanelli-veitsien materiaalit ovat kestäviä ja veitset on suunniteltu muotoilultaan ergonomisiksi sekä mahdollisimman turvallisiksi. Jokierä myy Sanellin Premana Professional- sarjaa, jonka veitset on tehty ammattikäyttöön, joten ne täyttävät varmasti myös kotikokkien vaatimukset. Premana Professional -sarjasta löytyy monipuolisesti veitsiä lihankäsittelyyn ja paloitteluun, kalan filointiin sekä erilaisia yleis- ja erikoisveitsiä keittiön eri leikkuutöihin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Savotta

Finn-Savotta Oy, suomalaisten suussa tuttavallisemmin Savotta, on yksi legendaarisimpia suomalaisia metsästys-, retkeily- ja armeijavarusteita valmistava yritys. Finn-Savotta Oy on perustettu vuonna 1955 ja nykyään perheyritystä vetää kolmas sukupolvi. Yrityksen tärkeimpiä osa-alueita ovat erilaiset kantojärjestelmät, teltat ja retkeilyvarusteet.

Retkeilijät ja vaeltajat, armeijan käyneet, rauhanturvaajat, kriisi- ja katastrofialueilla työskennelleet, partiolaiset, ampumaharrastajat, rajavartioston työntekijät, seikkailijat ja monet, monet muut ovat päässeet käyttämään ja testaaman Finn-Savotan tuotteita. Finn-Savotan tuotteet valmistetaan Suomessa Karstulassa sekä tytäryhtiössä Viron Tartossa.

Tesema on Pohjois-Karjalan Nurmeksessa sijaitseva sukkatehdas. Moni muistaa Teseman sukat armeija-ajoiltaan, sillä yritys on maamme armeijan virallinen sukkatoimittaja. Yritys on toiminut vuodesta 1989 ja sen tuotteille on myönnetty Avainlippu- merkki. Jokierässä myynnissä oleva Teseman sukkavalikoima on valikoitunut erityisesti ulkoiluun, vapaa-aikaan, vaellukseen ja metsästykseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Warne

 Jokierä-fi -verkkokaupasta laadukkaat Warne -tuotteet nopeasti! 


Warne
 on perustettu vuonna 1947 Australiassa. Alussa Warne teki piippuja erilaisiin metsästys- ja urheiluaseisiin. Monien vaiheiden ja parin yrityskaupan jälkeen Warne on löytänyt jalansijansa USA:n ja maailman suurelta kiikarinjalustamarkkinalta ja on tänä päivänä tunnettu laadukkaista ja mittatarkoista kiikarinjaloistaan.. Warne tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Amerikassa parhaista mahdollisista raaka-aineista ja parhaalla mahdollisimmalla tekniikalla. Warne tuotteet ovatkin tulleet kuuluisiksi erityisen mittatarkoista sovituksista, hyvästä ulkonäöstä ja kestävyydestä.

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »Wood Jewel

Wood Jewel on Suomen Länsi-Lapissa, Kolarissa sijaitseva käsityöyritys, joka valmistaa erilaisia käyttö- ja lahjaesineitä perinteisistä suomalaisista raaka-aineista, kuten visakoivusta, koivunpahkasta sekä poron luusta ja sarvista. Jokierän valikoimiin kuuluu Wood Jewelin puukkoja ja kuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »