Allen Axion Aktiivikuulosuojaimet

Orkidea

Tuotekoodi: 026509022329
-026509022329-1.jpg
59,00 €
Heti varastosta 5 kpl
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Aktiivikuulosuojaimet monipuolisilla ominaisuuksilla.

Allen Axion Aktiivikuulosuojaimet ovat ominaisuuksiltaan katu-uskottavat.

Allen Axion Aktiivikuulosuojainten NRR on 25 dB. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkuvassa käytössä suojaimet leikkaavat noin puolet tuosta 25 desibelistä, eli 12,5 desibeliä oikein käytettynä. Kiväärin ja haulikon laukauksen huipuista, eli sieltä noin 150-160 desibelistä, nämä siis vievät pois sen 12,5 dB. Voi kuulostaa äkkiseltään vähän lännältä, mutta tämä on erinomainen kuulonsuojaustaso ja vähentää huomattavasti kuulovaurion syntymistä.

Aktiivikuulosuojaimissa tärkein ominaisuus on reaktioaika, eli aika jolloin suojain aktivoituu äänen paineaallon vaikutuksesta. Näissä se on 1,5 millisekuntia. Toinen erittäin tärkeä aktiivikuulosuojaimen ominaisuus on se, miten kuulet äänet ympärilläsi silloin, kun melu ei ylitä kriittisiä rajoja. Allen Axion Aktiivikuulosuojaimissa on 4 mikrofonia parantamassa äänen suunnan tajuamista, mikä monesti näissä aktiivikuulosuojaimissa on ongelma. Käytännössä näillä voit metsästyskäytössä kuulla esimerkiksi heinäsorsan siipien äänen ja tiedät vielä mistä suunnasta ääni kuuluu.

Axion aktiivikuulosuojaimissa on omat voimakkuussäädöt molemmilla puolilla, sekä taustakohun paranneltu erittelykyky. Mukavat foamipehmusteet takaavat miellyttävän käytettävyyden.

Aktiivikuulosuojaimet toimivat kahdella AAA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen). Kuulokkeet täyttävät ANSI S3.19 ja CE EN352 vaatimukset. Väri orchidea.

Lue lisää ampumamelusta täältä: 
http://www.cism-shooters.fi/M08502.htm

- NRR 25 dB
- 4 mikrofonia
- Voimakkuussäädöt molemmilla puolilla
- Toimivat 2*AAA -paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen)
- Väri orchidea.


Allen on perustettu 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Hyvät kuulosuojaimet. Itellä ollu tämmöset puolisen vuotta, hyvin toimii.

  14.8.2017

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €