Allen Huomioteippi Oranssi Heijastava

45 m x 2,5cm rulla

Tuotekoodi: 026509000464
-026509000464-1.jpg
7,90 €
Heti varastosta yli 5 kpl
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Huomiovärillinen ja heijastava teippi samassa rullassa.
Allen Huomioteippi Oranssi Heijastava käy kaikkeen merkkailuun. Teipin pinta-alasta puolet on heijastavalla pinnalla, joten se näkyy pimeälläkin kauas. Edullinen henkivakuutus vierailla mailla käyskennellessä. Merkkaa tällä kulkemasi reitti, niin et takuulla eksy ja löydät takaisin lähtöpisteeseen. Ampumapaikoilla näet kätevästi tuulensuunnan, kun ripustat huomioteippiä noin metrin pätkän puunoksaan. 

Rullan pituus 45 metriä, leveys 2,5 cm.


Allen on perustettu 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.Huomioteippi kaikkeen merkkailuun. Fluoresoivan värin ansiosta näkyy todella kauas. Tässä teipissä myös heijastinraidat, eli pimeässä lampulla näkyy kilometrien päähän.Edullinen henkivakuutus vierailla mailla käyskennellessä.
Merkkaat tällä kulkemasi reitin, niin et takuulla eksy ja löydät takaisin lähtöpisteeseen. Ampumapaikoilla näet kätevästi tuulensuunnan kun ripustat huomioteippiä noin metrin pätkän puunoksaan. Allen on 1970 perustettu USAlainen valmistaja, joka edelleenkin valmistaa suurimman osan tuotteistaan USA:ssa. Amerikan yhdysvallat on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue, tämän vuoksi Allenilla on keskitytty erittäin laadukkaisiin tuotteisiin. Allen on tiedostanut sen intohimon mikä metsästäjällä ja kalastajalla on harrastukseensa ja keskittynyt sellaiseen laatuun joka kestää vaativimmankin tarkastelun. Allen tuotekategoriaan kuuluvat laadukkaat varusteet niin metsästykseen, kalastukseen ja urheiluammuntaan kuin myös jousammuntaan kuin retkeilyynkin.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €