Allen Jersey Ampujanhanskat

Infinity Camo

Tuotekoodi: 026509014539
-026509014539-1.jpg
9,90 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Kosketusnäytöllä toimivat hanskat.
Allen Jersey Ampujanhanskat kädessä voit näpsytellä tauolla somepäivitykset hanskoja riisumatta, sillä niissä on (etusormessa ja paukolassa) kosketusnäyttöystävälliset sormenpäät. Hanskat ovat kevyet ja hengittävät, joten ne ovat parhaimmillaan alkukaudesta tai keväällä. Kämmenpuolella on karhennus otteen säilyttämiseksi myös tiukemmissa ja märemmissä tilanteissa. Karhennus näyttää vähän perinteiseltä näppylähanskalta, mutta on kuitenkin huomattavasti vahvempi. Pitkät hihansuut estävät hanskoja valumasta ja pitävät ne hyvin paikallaan ja samalla suojaavat ranteita kylmyydeltä. Väri Infinity -camo.

- Kosketusnäytölle sopivat
- Kevyet ja hengittävät
- Karhennettu kämmenpuoli
- Pitkävartiset. 


Allen on perustettu 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €