Allen Naamiokääre Mossy Oak Winter

Rulla 4,5mx 5cm

Tuotekoodi: 026509000396
-026509000396-1.jpg
15,90 €
Heti varastosta 4 kpl
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Naamiokääre Mossy Oak Winter maastokuviolla.

Allen Naamiokääre Mossy Oak Winter ei ole varsinainen teippi, vaikka se ulkoisesti näyttääkin teippirullalta. Kyseessä on kuitukankaasta ja pituussuntaisista elastaanisista kuiduista valmistettu, itseensä kiinnittyvä suojakääre. Kuidut sisältävät kiinnitysmateriaalia, jonka avulla kääre kiinnittyy itseensä mutta ei muihin materiaaleihin, eikä myöskään ihoon. Materiaali on siis hyvin vahvasti kinesioteipin tyyppistä, joten sitä voi käyttää hätätilanteessa vaikkapa paine/tukisiteenä. Side ei siirry paikaltaan tai löysty kiinnittämisen jälkeen, joten sitä ei saa kiinnittää liian tiukkaan.

Naamiokääreen käyttökohteita ovat kiväärit, haulikot, jouset ym. Se paitsi naamioi tehokkaasti, myös suojaa hyvin lialta ja pölyltä. Materiaali on myös tehokas eriste kuumaa tai kylmää vastaan. Aseen rautaosat ovat huomattavasti miellyttävämmät kylmässä säässä, kun suojaat ne Allenin suojaavalla naamiokääreellä.

Rullassa noin 4,5 metriä käärettä, joka riittää hyvin esimerkiksi yhden aseen suojaamiseen.


Allen
on perustettu vuonna 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €