Allen Naamioverkko Säkkikankaasta /1m

137cm leveä Mossy Oak Break-up

Tuotekoodi: 44024104573370
Allen-Naamioverkkor-Sakkikankaasta--1m-44024104573370-2.jpg
6,50 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Allen Naamioverkko Säkkikankaasta on hieman erilainen naamioverkkokangas, joka mahdollistaa vaikka isommankin maastopiilon rakentamisen. Camovärjätty säkkikangas on varmasti kiiltelemätön, hiljainen ja ilmava vaihtoehto naamioitumiseen. Metritavarana...
Allen Naamioverkko Säkkikankaasta on hieman erilainen naamioverkkokangas, joka mahdollistaa vaikka isommankin maastopiilon rakentamisen. Camovärjätty säkkikangas on varmasti kiiltelemätön, hiljainen ja ilmava vaihtoehto naamioitumiseen. Metritavarana saat juuri haluamasi kokoisen kankaan myös vaikka isompaankin projektiin. Näppärät väsäävät tästä harvalla ompeleella myös pusseja ja säkkejä vaikka haloille, heinille, linnuille, kaaveiden kuljetukseen jne.

Materiaali on perinteistä säkkikangasta, johon on toiselle puolelle painettu camokuvio ja toinen puoli on vaaleanruskeaa säkkikangasta. Kangas ei pahemmin rispaannu, langan päästä erikseen nyppimällä kangas kyllä lähtee purkautumaan lanka kerrallaan. Niin halutessaan tätä voi vaikka purkaa pienen pätkän päistä ja tehdä muutaman solmun estämään verkon purkautumista. Korkeus 137 cm, myydään metreittäin. Värinä aina toimiva Mossy Oak Break-Up Country.


Allen on perustettu 1970 ja se on USA:n suurin metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeiden valmistaja. Allenin osaamisalueisiin kuuluvat laadukkaat varusteet metsästykseen, kalastukseen, urheiluammuntaan, jousiammuntaan ja retkeilyyn.

Yritys valmistaa suuren osan tuotteistaan edelleen USA:ssa. USA on metsästys- ja kalastussektorilla maailman johtava markkina-alue ja tämän vuoksi Allenilla on tietotaitoa vastata paitsi kotimaansa, myös eurooppalaisten metsästäjien kysyntään ja laatuvaatimuksiin. Allen tekee yhteistyötä monen tunnetun camokuosibrändin kanssa ja sen eri tuotteita löytyy mm. Realtree-, Mossy Oak- ja Muddy Girl -kuoseissa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €