Flambeau Zerust Gun Plug

Tuotekoodi: 071617027353
Flambeau
-44024104572151-1.jpg
5,90 €
Heti varastosta yli 5 kpl
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Estää piipun ruostumisen sisältä!
Flambeau Zerust Gun Plug on tarkoitettu estämään piipun ruostumista. Se käy yleisimpiin kaliibereihin (.22-10) ja plugin kemiallisesti käsitelty polymeeri täyttää piipun suojaavalla höyryllä. Plugi pysyy hyvin paikoillaan siinä olevan magneetin ansiosta. Plugin tarjoama korroosiosuoja kestää jopa viisi vuotta ja sen kemialliset aineet ovat hajuttomia ja terveydelle vaarattomia.

- Käyttöikä jopa 5 vuotta
- Käy yleisimpiin kaliibereihin
- Hajuton ja terveydelle vaaraton.

Zerust on tunnettu kautta maailman korroosionestoon erikoistuneesta teknologiastaan. Yrityksen erilaisia korroosionestotuotteita käytetään yhtä lailla raskasmetalliteollisuudessa kuin Flambeaun kautta esimerkiksi asesäilytyksen parantamisessa. Zerustin VCI- teknologiaan perustuva korroosionestoaine on yleensä integroitu pakkausmateriaaliin, kuten vaahtomuoviin. Tehoaineet vapautuvat itsekseen kantajamateriaalistaan, ja ne voivat antaa suojan korroosiota vastaan jopa viideksi vuodeksi. Suojan kestävyys perustuu lämpötilojen vaihtelujen aiheuttamaan ilman liikkeeseen, jonka avulla tuotteiden patentoitu tuoksuton, näkymätön, myrkytön ja terveydelle vaaraton kemiallinen yhdiste pysäyttää ja hidastaa metallin pinnalla tapahtuvan hapettumis- ja korroosioprosessin. Kun metallituote myöhemmin poistetaan pakkauksestaan, syntynyt suojakerros alkaa välittömästi haihtua ilmaan ja lopputuloksena on puhdas, kuiva ja heti käyttövalmis tuote.

Flambeau Outdoors on amerikkalainen yritys, joka on valmistanut vuodesta 1947 monipuolisesti erilaisia metsästys- ja houkuttelutarvikkeita mm. vesilinnustukseen, sorkkaeläinjahtiin ja pienpetopyyntiin. Flambeau on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan yhdistettynä toimiviin innovaatioihin, joista tunnetuimpia ovat sen kaaveissa käyttämä UVision UV-maaliteknologia ja tietyissä asesäilytystuotteissa käyttämä Zerust -korroosionestoteknologia. Flambeaun tuotemerkkejä ovat mm. Storm Front -kaaveet, MAD -pillit ja kaaveet sekä Lohman ja Big River Calls -pillit.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €