Motor Guide Xi5 Keulamoottori

Tuotekoodi: 0022697942210
Motor-Guide-Xi5-keulamoottori-0022697942210-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 409 €
1 490,00 €
-22%
Ovh. 1 899,00 €
Hinta voimassa 30.12.2017 asti.
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Motor Guide Xi5 keulamoottori. Pinpoint GPS Xi5:een on saatavilla MotorGuiden oma Pinpoint GPS-teknologia joko esiasennettuna tai helposti asennettavana lisävarusteena. Pinpoint saavuttaa uskomattoman tarkan suorituskyvyn käyttämällä äärimmäisen...

Motor Guide Xi5 keulamoottori.

Pinpoint GPS

Xi5:een on saatavilla MotorGuiden oma Pinpoint GPS-teknologia joko esiasennettuna tai helposti asennettavana lisävarusteena. Pinpoint saavuttaa uskomattoman tarkan suorituskyvyn käyttämällä äärimmäisen täsmällisiä GPS-vastaanoton ja tarkan hallinnan algoritmeja.Pienen, helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla voidaan hallita seuraavia Pinpoint-ominaisuuksia.

- Ankkuri
-Pitää veneen paikoillaan kiinteässä GPS-koordinaatissa
- Tallentaa ja muistaa jopa kahdeksan paikkaa
- Ankkuri-tilassa suunnan ohjausta voidaan käyttää veneensiirtämiseen mihin suuntaan tahansa 1,5 metrin askelin
- Kurssin lukitus
- Ohjaa venettä tiettyyn kompassisuuntaan
- Reitti
- Tallentaa ja toistaa jopa kahdeksan reittiä, joiden kunkin pituus voi olla jopa 6,4km
- Vakionopeudensäädin
- Säilyttää GPS-nopeuden kurssia tai reittiä pitkin kuljettaessa

Tekniset tiedot

- Työntövoima: 55lb / 24,95kg
- Makeavesikäyttö
- Rikinpituus: 54" / 137cm
- Käyttöjännite: 12V DC
- Nopeudensäätö: Digitaalinen
- Kaikuanturi: Kyllä
- Pinpoint GPS: Kyllä
- Ohjaus: Langaton poljin ja GPS kauko-ohjain
- Takuu: 2 vuotta

Xi5 Ominaisuudet

Langaton poljin tarkkaan hallintaan. Moottorimalleja, joissa on langaton polkimemme, voit hallita kätevästi jalallasi kaikkialla veneessä. Intuitiivisella, ammattilaismallisella kanta-varvas-toiminnolla hallitaan erittäin hiljaista ja tarkkaa ohjausta, joka on kilpailijoitaan 50% nopeampi. Digitaalinen nopeudensäätö mahdollistaa poikkeuksellisen hyvät uisteluominaisuudet alhaisilla nopeuksilla ja pidemmän käyttöajan.

Huippuunsa kehitetty ohjauksen vaihteisto. Xi5-ohjausvaihteisto on luotettava, hiljainen ja suorituskyvyltään tarkka aina sen kitkaa ja kulutusta vähentävistä kuulalaakereista vedeltä ja pölyltä suojaaviin tiivisteisiin ja erittäin jäykkään akselin tukiputkeen.

Täysin suojattu elektroniikka. Erittäin tehokas elektroniikka on täysin koteloitu huipputeknisellä pinnoitteella, joka tekee siitä veden- ja pölynkestävän. Siinä on myös suojapiiri, joka ehkäisee moottoriyksikön vaurioitumisen, jos potkuri juuttuu kiinni.  Digitaalinen nopeudensäätö mahdollistaa voiman käytön pehmeästi ja asteittain, tarkalleen juuri käyttäjän tarvitsemalla tasolla.


Tilan ilmaisimet yhdellä silmäyksellä. Xi5:n ohjaimessa on LED-valot, minkä ansiosta kalastajat näkevät neljän avaintoiminnon tilan nopeasti kaikissa valaistusolosuhteissa. Akun varauksen ilmaisin käyttää erivärisiä valoja ilmaisemaan kolme akun keston tasoa tosiaikaisesti.
Uusi komposiittiakseli.Uusi komposiittiakseli selviää mistä tahansa sen eteen tulevasta esteestä. Se taipuu, muttei taitu.

Low-profile kiinnitysjärjestelmä. Parannetussa kiinnitysjärjestelmässä on ajateltu sekä muotoilua, että käyttötarkoitusta. Pohjassa on käytetty eloksoitua alumiinia korroosion estämiseksi. Laitteistokomponentit ovat kauttaaltaan ruostumatonta terästä, erittäin luja vipumekanismi mukaanlukien. Ainutlaatuinen nosto- ja laskumekanismi kohdistaa ja ohjaa moottorin yläasentoon ja kiinnittää sen paikoilleen. Lisäturvallisuutta tuo toinen lukko, joka estää laskun tapahtumisen vahingossa ja siitä johtuvat vauriot. Käyttövoima kytketään myös automaattisesti pois päältä silloin, kun moottori on yläasennossa.

83/200kHz kaikuluotainanturi. Mallit, joissa on sisäänrakennettu 83/200kHz kaikuanturi lämpötila-sensorilla, tarjoavat käyttäjälleen markkinoiden johtavaa selkeyttä ja yksityiskohtia. (Vaatii adapteri kaapelin kaikuluotaimeen)

Tekniset tiedot löydä täältä.

Nyt huippuhintaan!!

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €.
(Kampanja voimassa 12.4.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 0,00 €
Lähikauppaan 0,00 €
Kotiinkuljetus sovitusti 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 0,00 €