Parkano Talvikas Porelle-kalvolla

Parkano-Talvikas-Porelle-kalvolla-6415310083935-1.jpg
alk. 155,00 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hiihtorantillinen, nahkainen talvisaapas vedenpitävällä kalvolla.
Parkano Talvikas Porelle -saappaat ovat lämpimät ja vedenpitävät, nahkasta valmistetut talvisaappaat, semmoiset kunnon mehtäkengät. Talvikkaiden ekstraominaisuutena on se, että saappaat on varustettu hiihtorantilla, joten ne sopivat myös perinteisiin metsäsuksien siteisiin. Porelle Talvikkaissa on lisäksi vedenpitävä ja hengittävä Porelle -kalvo. Nämä ovat ne oikeat kengät talvimetsästykseen, pilkille, umpihankihiihtoon, puidenhakureissulle ja tuiskuaamujen postinhakukeikalle.


Reilu lesti antaa tilaa sukille ja pohjallisille

Kengissä on lämmin sisävuori ja lämmöneristystä lisää vielä Fenomex-lämpöpohjallinen, jonka laminoitu alumiinikalvo nostaa tutkitusti kengän sisälämpötilaa 3-5 astetta. Halutessaan näihin voi tietysti muokkailla ja vaihdella pohjallisrakennetta kuten haluaa. Kaikki huopapohjallisesta lampaankarvapohjalliseen ja jalanlämmitinlätkiin onnistuu näissä kengissä, sillä tilaa riittää hyvin. Porelle Talvikkaiden yksi plusominaisuus on nimittäin se, että lesti on suomalaisille kengille ominaisesti mukavan reilu ja esimerkiksi moneen vastaavaan kenkään nähden jalkapöydälle on korkeussuunnassakin hyvin tilaa. Kokoa valitessasi voit huoletta ottaa normaalisti käyttämäsi koon, silloin kenkiin mahtuu vielä tavallisen sukan lisäksi paksu villapohjasukka oikein hyvin. Jos olet hyvin kylmävarpainen tai muuten tykkäät käyttää kahta paksumpaa sukkaa ja useampaa pohjallista, voit kokeilla numeroa normaalia isompaa kokoa. 


Talvikkaiden rakenne ja huolto

Saappaissa oleva Porelle-kalvo on veden- ja tuulenpitävä, mutta päästää sisäpuolelta tulevan hienojakoisen höyryn ulos antaen jalan hengittää. Kenkien erikoiskumiseoksesta valmistettu kitkapohja takaa parhaan mahdollisen pidon kaikenlaisilla pinnoilla ja lämpötiloissa. Porelle Talvikkaissa on takana pikalukolla varustettu kiristysnauha, jolla kengän varren saa kiristettyä itselleen sopivaksi. Lisäksi kengistä löytyy pukemista helpottavat renksut varrensuista. Pintamateriaalina on käytetty saksalaista vesikestonahkaa.

Porelle Talvikkaat ovat pintanahkaa ja niitä tulee huoltaa asianmukaisesti. Ennen käyttöä rasvaa kengät esimerkiksi Nahkiss- kenkärasvalla  Muista, että suoja-aine kuluu käytössä, joten käsittele kenkäsi säännöllisesti. Lisäksi voit halutessasi käyttää myös kyllästesuihketta. Tee suihkutustyö ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa. Halutessasi voit pitää nahan mustaa väriä yllä lankkaamalla kengät.

Ominaisuudet:

- Hiihtorantilliset
- Lämmin sisävuori ja pohjallinen
- Pitävä pohja
- Reilun kokoinen lesti
- Pikalukollinen kiristysnauha takana
- Veden- ja tuulenpitävä Porelle -kalvo
- Saksalaista vesikestonahkaa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €