Pinewood Huntingvest Hirviliivi

Tuotekoodi: 4400000005481
Pinewood-Huntingvest-Hirviliivi-4400000005481-1.jpg
94,90 €
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Laadukas hirviliivi 12 taskulla varustettuna.
Pinewoodin Huntingvest Hirviliivi on astetta laadukkaampi hirvi/karhu/metsästysliivi, josta ei ominaisuuksia puutu. Vettähylkivästä ja äänettömästä kankaasta valmistettu verkkovuorillinen liivi sisältää muun muassa 12 taskua, heijastimet etu- sekä takapuolella sekä reilun kokoisen vetoketjun, jonka saa kiinni rukkaskädessäkin. Istuvuutta parantaa sivuilla olevat kuminauhat.

Korvanappiläpiviennillä varustetut radiopuhelintaskut on sijoitettu kummallekin puolelle ja niiden yläpuolelta löytyy kiinnikkeet antennille. Etuhelmassa on neljä tilavampaa taskua, joista isoimpiin mahtuu vaikka tabletti ja vähän pienemmistä löytyy patruunoille oma osionsa. Etuosan alimmissa taskuissa on taskun sisään taitettavat heijastimet. Puvun selkäpuolelta löytyy kaksi heijastinnauhaa, kaksi korkeaa nepparikiinnitteistä taskua ja tilava, koko takaosan levyinen vetoketjulla varustettu tasku. Sisävuorissa on vielä vetoketjullinen povitasku. Jos ei tällä taskumäärällä ala selviämään, niin millä sitten?!

Ominaisuudet:

- Vettähylkivä ja hiljainen
- 12 eri kokoista taskua: mm. radiopuhelintaskut, joissa korvanappiläpiviennit
- Heijastimet edessä ja takana, etuheijastimet saa taitettua piiloon
- Verkkovuori
- Paino noin 640 grammaa.


Pinewood on ruotsalainen metsästys-, retkeily- ja kalastusvaatteita sekä tarvikkeita valmistava yritys. Pinewoodin toiminta alkoi 1990- luvulla ja varsinainen tuotemerkki siitä tuli 1997. Yrityksen idea on valmistaa hyvälaatuisia, toimivia ja käytännöllisiä metsästys-, retkeily- ja kalastusvaatteita kohtuulliseen hintaan. Merkki on jo melko tunnettu Euroopassa ja etenkin pohjoismaissa.

Pinewood panostaa sosiaaliseen vastuuseen ja se on mm. mukana YK:n Global Compact -aloitteessa. Global Compact on maailman suurin yritysten yhteiskuntavastuualoite, johon liittyessään yritys sitoutuu noudattamaan kymmentä sovittua vastuullisen yritystoiminnan periaatetta ihmisoikeuksien, työn, ympäristön ja korruption vastaisen toiminnan alueelta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €