Viking Trophy II

Kumisaapas metsästykseen

Tuotekoodi: 44024104568826
Viking-Trophy-II-44024104568826-3.jpg
84,90 €
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Viking Trophy II- kumisaappaat on erityisesti metsästyskäyttöön suunnittellut, kolmekerroksisesta luonnonkumista valmistetut saappaat. Saappaiden lesti on valmistajan lupauksen lisäksi myös Jokierä- jengin testiryhmän mielestä tilava, erityisesti lev...

Viking Trophy II- kumisaappaat on erityisesti metsästyskäyttöön suunnittellut, kolmekerroksisesta luonnonkumista valmistetut saappaat. Saappaiden lesti on valmistajan lupauksen lisäksi myös Jokierä- jengin testiryhmän mielestä tilava, erityisesti leveyssuunnassa. Siis perinteisen suomijalan omaavat, leveälestiset saappaan tarvitsijat löytävät tästä hyvän kengän, joka ei purista varpaita. Kengän koko vastaa muutenkin hyvin muita vastaavia kenkäkokoja ja on jopa aavistuksen reilu. Melkein rohkenemme sanoa, että jos olet kengän koossa tyyppiä 42½, niin yhden sukan taktiikalla pelatessasi pärjäät koon 42 kengällä.

Kenkien pohjarakenne on tukeva ja hyvin pitävä UGC-urapohjan sekä hyvin tuetun kantaosan ansiosta, joten ne sopivat myös vaelluskäyttöön. Jokierän porukalta havainto, että kengän kantakuppi on miellyttävä ja jalka "istuu" kengässä hyvin. Saappaissa on myös kantaa niin, että jalka tuntuu olevan todella hyvässä asennossa. Saappaiden varsi on joustava mutta kuitenkin melko tukeva. Jämäkämpää saappaan vartta etsivän on kuitenkin hyvä kääntää katseensa Viking Elk Hunterin suuntaan. Saappaiden varressa on lisäksi kiristyssolki, joka auttaa kengän istuvuudessa ja ylimääräisten roskien ulkona pitämisessä. Kengän sisällä on nopeasti kuivuva polyesterivuori. Nämä metsästyssaappaat on tehty kovaan käyttöön. Koot 36-48.

- Valmistettu luonnonkumista
- Pitävä UGC -urapohja
- Hyvin tuettu kantaosa
- Leveä lesti
- Vuori polyesteriä
- Koot 36-48.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 10,00 €
(Kampanja voimassa 31.8.2018 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 14,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 14,00 €