Luvanvaraiset tuotteet

Muistathan henkkarit ja hallussapitoluvan molemmat puolet


Patruunoiden ja äänenvaimentimien ostaminen

Luvanvaraisten kamppeiden ostaminen netistä on yllättävän helppoa. Pääasia, että sulla on tai hankit tarvittavat hallussapito- ja hankkimisluvat.

Toimi näin:

1. Osta haluamasi tuotteet nettikaupasta.
2. Lähetä meille kuva, skannaus tai vastaava sähköpostilla. Meidän täytyy nähdä luvan MOLEMMAT puolet, sekä kuva sun henkkareista. Ajokortti tai passi käy.
3. Kirjaamme luvan ylös lain vaatimalla tavalla ja laitamme tilauksesi Matkahuollon kuljetettavaksi.
4. Matkahuolto lähettää sinulle testiviestin, kun tilaus on noudettavissa.


Lupakuvien lähetys

Valitse näistä sinulle helpoin vaihtoehti. Sähköposti on nopein.

1) Sähköpostilla: info(at)jokiera.fi

2) Kuvaviestinä tai whatsappissa puh. 044 764 6309

3) Postitse osoitteeseen Jokierä Oy, Voimatie 12, 80100 JoensuuAseen ostaminen


Toimi näin:

1. Osta haluamasi ase nettikaupasta (Jos et halua maksaa asetta ennen luvan hankkimista, valitse maksutavaksi Klarna.)
2. Toimita meille
alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa allekirjoitettuna (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi postitse.

Toimita alkuperäinen hankkimislupa sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta osoitteeseen:

"Hankkimislupa"
Jokierä Oy
Voimatie 12
80100 Joensuu


3. Liitä mukaan myös verkkokaupan tilausnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. Palautamme asiakirjat tilauksen toimituksen yhteydessä.
4. Matkahuolto lähettää sinulle testiviestin, kun tilaus on noudettavissa.Ilma-aseiden ostaminen

Ilma-aseiden ostajan täytyy olla täysi-ikäinen, joten kaikista helpointa on, että lähetät meille sähköpostilla kuvan henkkareistasi tilauksen tehtyäsi. Muuta ei sitten tarvitakaan!


Mikäli sinulla ei vielä ole hankkimis- tai hallussapitolupaa

Voit silti tilata. Joskus pyssykuume on kova! Muistathan kuitenkin ilmoittaa meille, mikäli lupakansliassa on jonoa tai lupaa ei herunut, pidämme tilauksia 40 päivää odottavina. Jos lupia ei kuullu, tilaus peruuntuu. Ellei toisin sovita.


Käytettyjen aseiden ostaminen

Ostamme käytettyjä aseita! Jos sinulla on käytettyjä, hyväkuntoisia aseita hallussasi, niin myy ne meille! Sinun ei tarvitse huolehtia lupa-asioista, vaan teemme kaikki paperityöt puolestasi.

Parhaiten kauppansa tekevät Valmet- ja Tikka-haulikot, Benelli/Beretta itselataavat sekä oikeastaan kaikki Beretat. Hyväkuntoisia metsätysaseita mitä tahansa merkkiä myydään paljon. Vanhat sotilaskiväärit me voidaan ostaa pienellä hinnalla, mutta niiden myynti ei ole huikeaa. Tarjoa myös hyväkuntoisia käsiaseita, joiden toimitatapa on kertalaukeava tai lippaallinen kertatuli.

Helpoiten käytettyjen aseiden tarjoaminen meille sujuu, kun tulet näyttämään aseet meille henkilökohtaisesti. Ilmoita tulostasi etukäteen, jotta aseiden arviointeja tekevä henkilö on varmasti paikalla. Etänäkin homma hoituu, mutta kaupat lyömme lukkoon vasta kun näämme aseen omin silmin. Soita meille numeroon 044 764 6309 tai lähetä sähköpostia myynti@jokiera.fi. Valmistaudu lähettämään aseesta sellaiset kuvat, että kunto käy niistä hyvin ilmi, eli lähikuvat tukista molemmin puolin, lukkorungosta ja piipusta. Enemmän on enemmän.

Vaihdossa käytettyihin aseisiin tarjoamme sopimuksen mukaan käteistä rahaa tai aseen voi vaihtaa muihin tuotteisiin. Ja tietysti mainittakoon, että toki emme osta kaikki meille tarjottuja aseita, vaan vain ne, missä on järkee!


UKK


Olen lähettänyt lupani teille jo kerran, täytyykö minun lähettää ne uudelleen?

Täytyy. Emme voi tietoturvasyistä säilyttää lupatietoja. Myymälässäkin lupa on esitettävä joka kerta uudestaan, emmehän voi tietää oletko sattunut sen vaikka menettämään.

Voiko kaverini noutaa ostamani patruunat myymälästä?

Voi, mutta saamme luovuttaa paukut vain sopivan hallussapitoluvan omaavalle henkilölle. Jos kaverillasi on lupa, niin onnistuu!

Ostin aseen, mutta en saanutkaan lupaa. Mitäs nyt?

Ei hätää. Jos et saanutkaan lupaa, saat rahat takaisin. Pyssyt kannattaa ostaa silloin kun niitä saa, koska aina ei saa!

Voinko ostaa aseen tai paukkuja osamaksulla myymälästä?

Voit. Jos haluat asioida myymässä, voimme tehdä tilauksen netin kautta, jolloin voit valita maksutavaksi Klarnan osamaksun.

Miksi en voi tilata patruunoita Postiin?

Posti ja vaaralliset aineet on vähän vaikea yhdistelmä, mutta Matkahuolto kuljettaa pyssyt ja patruunat nopeasti ja tehokkaasti toimipisteisiinsä. Paukkupatruunat eivät ole luvanvaraisia, mutta nekin kuljettaan ainoastaan Matkahuollolla.

Voinko ostaa tukkupakkauksen patruunoita, joka sisältää eri haulikokoja?

Et. Tukkupaketin edullinen hinta perustuu siihen, että se on tukkupaketti. Suurissa pakkauksissa on meille vähemmän auottavaa ja hyllytettävää, ja se tekee niiden hinnastakin edullisemman!