Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Mikäli asiakasta ei tavoiteta, tilaus lähetetään ilman puuttuvia tuotteita.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Jokierä.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)jokiera.fi tai puhelimitse 020 734 3730 (0,08€/min+pvm, ti-to 10-16)

4. Jokiera.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Jokiera.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Jokiera.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Mikäli tilauksesta jää uupuumaan tuotteita, asiakkalle ilmoitetaan. Jos asiakasta ei saada kiinni saman päivän aikana, tilaus lähetetään ilman puuttuvia tuotteita.

2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 5,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 5,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 14 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit seurata tilauksesi etenemistä.

- Nouto Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €

Lue lisää toimitustavoista täältä.


Postiennakko

Postiennakolla maksaminen on helppoa. Maksat noutaessasi tilauksesi postista. Huom! Noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruutus. Jos haluat peruuttaa kaupan, ilmoita siitä meille ensin ja palauta tuote pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisätietoa postin sivuilta.


Postiennakkotilauksen noutamatta jättämisestä koituu kuluja lähettäjälle, joten noutamattomista tilauksista veloitamme jälkikäteen postitus- ja käsittelymaksun 28 euroa (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25§).


- Ilmainen toimitus yli 200€:n tilauksille!


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa,  Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Klarna Tili tai Klarna Lasku

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-18.

Tässä linkki Klarnan yleisiin ehtoihin.
Tässä linkki Vakiomuotoisiin Eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tulemme palauttamaan rahat tilillesi n. 30 päivän sisällä tuotteiden ja tilitietojen vastaanottamisesta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)jokiera.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 3730 (0,08€/min+pvm).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Jokiera.fi / Jokierä Oy, Voimatie 12, 80100 Joensuu

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@jokiera.fi tai soittamaan 020 734 3730 (0,08€/min+pvm).


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@jokiera.fi tai soittamalla 020 734 3730 (0,08€/min+pvm).  Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Jokiera.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Jokierä Oy
Voimatie 12
80100 Joensuu

puh. 020 734 3730 (0,08€/min+pvm, ti-to 10-16)
Huom! Asiakaspalvelu vastaa teknisiin nettikauppaa koskeviin kysymyksiin.
Tuotetietoja ei anneta puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää verkkokaupan tuotteista, niin lähestythän asiakaspalveluamme sähköpostitse.

sähköposti: info(at)jokiera.fi